EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καρανίκας για Φίλη: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτόν και την εκλογικά αποτυχημένη παρέα του»

Απάντηση στον Νίκο Φίλη δίνει μέσω ανάρτησής του ο Νίκος Καρανίκας.

«Ο κόσμος δεν τους προτίμησε γιατί ο κόσμος ο ίδιος άλλαξε και δεν τους εμπεριέχει όπως και τους συντρόφους τους που έφυγαν το 2015 αλλά τουλάχιστον εκείνοι κράτησαν τίμια και αξιοπρεπή στάση και δεν έμειναν στο κόμμα διατηρώντας τις έμμισθες θέσεις τους για να υπονομεύουν τον Τσίπρα» αναφέρει σε εκτενή ανάρτηση του ο Νίκος Καρανίκας.

propoli

Ειδικά για τον Νίκο Φίλη, «πως γίνεται και γιατί ο κόσμος της εργατικής τάξης δεν τον έστειλε στην Βουλή αλλά προτίμησε να στον στείλει στο χρονοντούλαπο;» διερωτήθηκε.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Όταν δεν αρέσει η δημοκρατία αλλά όπως βολεύει.( σε 1’ της ώρας σου)

Παρακολούθησα τον Νίκο Φίλη στο Αντ1 και καταλαβαίνω ότι μιλάει για κάτι που το ονομάζει «Η Αριστερά που με βολεύει».

Αυτό που αναφέρει και τον βολεύει το έχει ξεθάψει από το παρελθόν και το έχει ανακατέψει με κάτι αλαμπουρνέζικα μεταξύ ΕΣΣΔ και ΚΚΕ Εσωτερικού.

Ξεβράζει κάτι περι μεσσία και τρεμάμενου σοσιαλισμού βρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΖΑΠΣ Stefanos Kasselakis και κατηγορώντας τον χυδαία.

Παράλληλα για να κάνει θόρυβο καταγγέλλει και τον Τσίπρα ως υπεύθυνο και τον υποτιμάει όπως υποτιμάει τον λαό και τις αποφάσεις του.

Δεν μας είπε όμως πως γίνεται και ενώ αυτά τα ίδια έλεγε αυτός και η φράξια του στις εκλογές, πως γίνεται να τον απαξιεί ο λαός και η εργατική τάξη που ο ίδιος την ξέρει μόνο από βιβλία του προηγούμενου αιώνα και από το παράθυρο του κομματικού γραφείου;

Πως γίνεται και γιατί ο κόσμος της εργατικής τάξης δεν τον έστειλε στην Βουλή αλλά προτίμησε να στον στείλει στο χρονοντούλαπο ;

Δεν θέλω να μιλήσω για την στάση του δημοσιογράφου γιατί θα το περιπλέξουμε και θα καταλήξει κωμικό πορνό .

Ας αποδεχτεί ο Φίλης την δημοκρατία και την πραγματικότητα και άμα δεν του αρέσει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτόν και την εκλογικά αποτυχημένη παρέα του τον Σταθάκη, Βίτσα, Σκουρλέτη, που δεν τους προτίμησε ο κόσμος και γι αυτό δεν είναι στη Βουλή ενώ τρέχουν στα ΜΜΕ για να χυδαιολογούν με ύφος «Η αριστερά που με βολεύει»

Ο κόσμος δεν τους προτίμησε γιατί ο κόσμος ο ίδιος άλλαξε και δεν τους εμπεριέχει όπως και τους συντρόφους τους που έφυγαν το 2015 αλλά τουλάχιστον εκείνοι κράτησαν τίμια και αξιοπρεπή στάση και Δεν έμειναν στο κόμμα διατηρώντας τις έμμισθες θέσεις τους για να υπονομεύουν τον Τσίπρα.

Όλη αυτή η κατάσταση άρνησης να αποδεχτούν ως μειοψηφία την δημοκρατία και την πλειοψηφία τίποτα δεν προσφέρει και θυμίζει άλλες εποχές πιο κωμικές και πολιτικά ταιριάζει με τον νεοφιλελευθερισμό που αδιαφορεί για το σύνολο, την δημοκρατία με την πλειοψηφία της και το κοινό καλό και προχωράει καταστρέφοντας τον κοινωνικό ιστό στο όνομα του συμφέροντος της δίκης του Ελίτ.

Αν αυτές οι φράξιες της αριστερής Ελίτ έχουν τόσο δίκιο για την ταυτότητα της αριστεράς ας κάνουν ένα βήμα και ας το αποδείξουν στην κοινωνία κάνοντας κατι άλλο και όχι κουράζοντας την πλειοψηφία των μελών του κόμματος, τον λαό, την εργατική τάξη που οπως είπα δεν γνωρίζουν και τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που υπονομεύουν.

Έχουμε μπροστά μας σοβαρά πράγματα, μια κυβέρνηση Μητσοτάκη να αντιμετωπίσουμε και για το επόμενο διάστημα να εργαστούμε για μια άλλη κυβέρνηση καλού σκοπού προς όφελος του κοινού καλού και να την προετοιμάσουμε μαζί με τον λαό και όχι Αφ’ υψηλού ως ελίτ της αριστεράς και της προόδου και των κομμουνιστών και όλων των επαναστατών του παρελθόντος και του σαλονιού.

Ο κόσμος πήρε τις αποφάσεις του με τον αναχρονισμό και τις ίντριγκες των βαρονίων και τα προσκυνήματα των αδιάφορων τοτέμ.

Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε. Έχουμε να νικήσουμε και να ξεπεράσουμε την ΝΔ Μητσοτάκη, να υπερασπιστούμε την κοινωνία, τον εαυτό μας ως εργαζόμενο στην κοινωνία. Έλεος με την αυτοαναφορικότητα και τη παθογένεια.

Βαρεθήκαμε σιχαθήκαμε και κουραστήκαμε.

Και γι’ αυτό ανανεώνουμε το κόμμα».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Πρόεδρος της ΚΟ παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος

Loading