Καρανίκας κατά Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Γυναικείος μισογυνισμός και πολιτική δηθενιά του «ινφλουενσερισμού»

Ο Νίκος Καρανίκας με ανάρτησή του επιτίθεται στην Έλενα Ακρίτα, η οποί νωρίτερα δήλωσε πως θα ζητήσει μόνη της άρση της ασυλίας της και δεν θα περιμένει την μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι για τα όσα έχει γράψει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του ο κ. Καρανίκας κατηγορεί για μισογυνισμό την Έλενα Ακρίτα λέγοντας πως είναι χειρότερος από τον σωβινισμό του άντρα φαλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του. Όπως λέει, αυτό «δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα». 

propoli

Κατηγορεί επίσης την Έλενα Ακρίτα για «πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ευγένεια. Πολιτική θέση Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική. Καμιά επικράτεια, καμία συλλογικότητα και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού. Άλλο πράγμα η βουλευτική και ακαδημαϊκή ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Αλληλεγγύη. Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».

Δείτε επίσης: Λ. Αυγενάκης: Tην Τρίτη η πληρωμή 41 εκατ. ευρώ σε 300.000 αγρότες για το αγροτικό πετρέλαιο

Loading