Καράογλου «Η ΝΔ είναι συμπαγής και κρατά σταθερό το τιμόνι της χώρας»

Με τη φράση «στις ευρωεκλογές θα αγωνιστούμε ως μια γροθιά, θα τρέξουμε ως μια ομάδα και θα κερδίσουμε όλοι μαζί», ολοκλήρωσε ο Θεόδωρος Καράογλου τη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στον Λαγκαδά, στη διάρκεια της οποίας έκοψε τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου για φίλους και στελέχη από την ευρύτερη περιοχή.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση, επισημαίνοντας ότι πορεύεται με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει. «Παραμένω πιστός στα ιδανικά και τα πιστεύω μου. Δεν τα προδίδω, δεν τα ξεπουλώ. Γι’ αυτό μπορώ να σας κοιτάζω περήφανα στα μάτια, τιμώντας την εμπιστοσύνη, τη φιλία, την αγάπη και την ψήφο σας» σημείωσε, τονίζοντας αμέσως μετά ότι είναι οπαδός της «ειλικρίνειας, της αλήθειας και της ευθύτητας και όχι των πολιτικών κυβιστήσεων. Στη ζωή μου έχω μάθει να τηρώ το λόγο μου και να μην προδίδω όσα πιστεύω» πρόσθεσε.

propoli

Ακολούθως, κατέστησε σαφές ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ήταν, είναι και παραμένει συμπαγής, κρατώντας σταθερό το τιμόνι της χώρας», ενώ χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί από συγκεκριμένους αντιπολιτευτικούς κύκλους ότι δήθεν υπάρχει ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή. «Στους ευσεβείς πόθους των κομμάτων της αντιπολίτευσης εμείς απαντούμε με το πλούσιο κυβερνητικό έργο που βελτιώνει, αναβαθμίζει και αναμορφώνει την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε ότι στα παραπάνω μυθεύματα η εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει ισχυρή απάντηση στην κάλπη των ευρωεκλογών. «Στην εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς. Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζουμε να οδηγούμε την Ελλάδα στο μέλλον που ονειρευόμαστε και μας αξίζει. Προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες ή προσωπικές πικρίες δεν χωρούν μπροστά στο εθνικό συμφέρον. Η πατρίδα μας είναι πάνω από όλα και μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται τη σταθερότητα και την πρόοδό της» τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ισχυρότερο από ποτέ το κράτος δικαίου στην Ελλάδα»

Loading