Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι 1981»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη χθεσινή ανοιχτή πολιτική του ομιλία στη Νέα Υόρκη είπε μεταξύ άλλων ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε χθες το βράδυ στο «Κεφαλονίτικο σπίτι» στη Νέα Υόρκη και στην ομιλία του έκανε αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου τονίζοντας ότι «στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή».

propoli

«Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα»

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μίλησε και για τα εσωκομματικά αναφέροντας ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα.

Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά».

Στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «εχω πει επίσης κάτι που πολλοί θεωρούν πώς το λέει αυτός στην ομογένεια για διαχωρισμό κράτους-εκλησίας, εγώ είμαι θρησκευόμενος» κάνοντας, μάλιστα, παρατήρηση στον πατέρα του στον οποίο είπε «μπαμπά μιλάω».

Δείτε επίσης: Ο Στ. Κασσελάκης για τα παλιά του άρθρα: «Δε θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών»

Loading