ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Κασσελάκης: «Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κ. Δούκα στον δεύτερο γύρο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τόνισε ότι «πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, όρεξη και καθαρά χέρια».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ότι πρέπει να αλλάξει «η πολιτική του μπλε κράτους» και παράλληλα συμπλήρωσε ότι «η ενότητα του χώρου μας και η διεύρυνση είναι υπαρξιακό θέμα για τη χώρα».

propoli

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Κόκκινο η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη και στη συνέχεια επισκέφθηκε και την «ΑΥΓΗ».

«Είμαι περήφανος για τον κ. Ζαχαριάδη»

Μιλώντας για τις εκλογές στον δήμο Αθηναίων είπε:

«Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει ενσυναίσθηση, το να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, που έχουν όρεξη και καθαρά χέρια.

Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτόν».

«Βλέπω μεγάλο πάθος να σηκώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Για το τι βλέπει στις περιοδείες του σε όλη τη χώρα είπε ότι αντικρύζει «ένα πολύ μεγάλο πάθος από τον κόσμο μας να σηκώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπορέσει να κάνει αντεπίθεση. Το βλέπω παντού. Αυτό γεμίζει ευθύνη όλους μας. Βγαίνω έξω, ένας νέος άνθρωπος, έχω τόσους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά κλαίνε. Λένε “είσαι η τελευταία μας ελπίδα”. “Τι είμαι εγώ η τελευταία σας ελπίδα;” Δεν έχω προλάβει ψυχολογικά να το απορροφήσω ακόμα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις».

«Έχω κάνει τρεις περιοδείες στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, έχω πάει δύο φορές Καρδίτσα, στο κλειστό του Παλαμά. Βλέπεις συνανθρώπους μας που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ορισμένοι αργοπεθαίνουν μόνοι τους. Είναι απάνθρωπες οι καταστάσεις και στη Λάρισα και στον Βόλο».

Επίσης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι «στηρίζουμε το Κόκκινο, είναι αυτονόητο. Έχετε την αμέριστή στήριξή μου» και στη συνέχεια είπε ότι «λατρεύω το ραδιόφωνό σας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ, του avgi.gr και του στο Κόκκινο, στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν θα αφήσουμε τη δεξιά να αλωνίζει με τα δικά της μέσα, θα φροντίσουμε για τη βιωσιμότητα».

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «Όποιος υπονομεύσει την ενότητα του κόμματος, δεν θα έχει θέση σε ψηφοδέλτια»

Loading