Κασσελάκης: «Θα συντρίψω μία προς μία, όλες τις επιθέσεις – Από Δευτέρα θα είμαι ασπίδα προστασίας»

«Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ – Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», έγραψε στο «Χ» ο υποψήφιος για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ

Την απάντησή του για την τελική μάχη των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζοντας ότι στηρίζει και πιστεύει την Έφη Αχτσιόγλου για το εξώδικο που έστειλε για όσα διακινούνται στα ΜΜΕ για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

propoli

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του σημειώνει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», προσθέτει ότι «πιστεύω απόλυτα» την Έφη Αχτσιόγλου μετά το εξώδικο που έστειλε για το «SMS στον Τσίπρα» ενώ παράλληλα σημειώνει για την συνυποψήφιά του ότι «τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο».

Ταυτόχρονα συμπληρώνει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί «τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις» τόσο από «τα ΜΜΕ του συστήματος» όσο και από «εκείνα του κόμματος» και διαμηνύει ότι «είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις και να τις συντρίψω μια προς μια».

Ολόκληρη η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη:

Πέμπτη 21/9/23

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.
Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.

Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις.
Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.
Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ.

Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις.
Και να τις συντρίψω μία προς μία.
Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.

Δευτέρα 25/9/23

Είμαστε μία γροθιά.
Και είμαστε με το φως.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: «Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο» (audio)

Loading