Καταγγελία ΚΚΕ για την αγωγή Πλεύρη κατά της απεργίας στο «Παίδων Πεντέλης» – «Να αποσυρθεί εδώ και τώρα»

Ο Περισσός αναφέρει πως πρέπει να αποκατασταθεί η πρότερη λειτουργία του ιδρύματος και να αναβαθμιστεί ως πλήρες, σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν νοσοκομείο παίδων

Την προσφυγή του υπουργείου Υγείας κατά των απεργών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, καταγγέλλει το ΚΚΕ και απαιτεί την απόσυρση της αγωγής με την οποία ζητείται να καταστεί παράνομη η απεργία των εργαζομένων που δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτό το νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Δεν φτάνει που η κυβέρνηση θέτει εκτός εφημερίας ένα νοσοκομείο που καλύπτει σοβαρές ανάγκες του παιδικού πληθυσμού, προσπαθεί να τρομοκρατήσει και τους εργαζόμενους που το κρατάνε όρθιο και αγωνίζονται για να μη συρρικνωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρει.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την αγωγή που κατέθεσε το υπουργείο Υγείας για να βγει παράνομη η απεργία των εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης, οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το νοσοκομείο.

Εδώ και τώρα να αποσυρθεί η αγωγή σε βάρος των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης. Εδώ και τώρα να αποκατασταθεί η πρότερη λειτουργία του και να αναβαθμιστεί ως πλήρες, σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν νοσοκομείο παίδων».

Δείτε επίσης: Λοβέρδος: Όσο και αν θέλει η Τουρκία να ξεχαστούν τα εγκλήματά της, οι λαοί που τα υπέστησαν δεν θα τα ξεχάσουν