Κατρίνης: «Οι πολίτες αναζητούν παράταξη που τους καταλαβαίνει, γι αυτό ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ»

«Θα πρέπει να υπάρχει ένας γενικότερος σχεδιασμός στα θέματα πολιτικής προστασίας» ανέφερε ο κ. Κατρίνης

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης μίλησε στον Real Fm 97,8 και αναφερόμενος στην κακοκαιρία «Ελπίς» και στο αν ήταν σε ετοιμότητα το κράτος είπε πως «στην περίπτωση της κακοκαιρίας “Ελπίς”, που είχε προαναγγελθεί πολλές ημέρες πριν, είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις από τον κρατικό μηχανισμό και την αυτοδιοίκηση ότι όλα τελούν υπό έλεγχο».

«Οι πολίτες είδαν στο πρώτο ουσιαστικό crash test ενός ακραίου καιρικού φαινομένου μια ολόκληρη κυβέρνηση, το επιτελικό κράτος, το συγκεκριμένο υπουργείο και όλος ο κρατικός μηχανισμός ουσιαστικά να παρακολουθεί άπραγος να παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι:

«Θα πρέπει να υπάρχει ένας γενικότερος σχεδιασμός στα θέματα πολιτικής προστασίας. Πρέπει να φύγουν από το πεδίο των μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων».

«Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα»

«Δεν πρέπει πάλι οι πολίτες να αφεθούν ανυπεράσπιστοι απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες» συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ δείχνει να ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις, λέγοντας πως «οι πολίτες αναζητούν μια παράταξη που τους καταλαβαίνει».

«Ο λόγος που το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή επανακάμπτει πολιτικά και όχι μόνο δημοσκοπικά, είναι γιατί οι πολίτες αναζητούν μια παράταξη που τους καταλαβαίνει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους».

Δείτε επίσης: Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για την ένταξη στη ρύθμιση των 72 δόσεων για καταβολή χρεών προς ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ