Καυγάς πεζοδρομίου Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή: «Είσαι Ρανταπλάν με τα λεφτά του Καλογρίτσα» – «Λαδέμπορα τρέμεις τη φυλακή»

«Ακούστε κύριε Γεωργιάδη. Εσάς μπορεί να σας χρηματοδοτούν επιχειρηματίες. Εμένα όχι. Εγώ προεκλογική εκστρατεία έκανα με τα δικά μου λεφτά», ανέφερε ο κ. Πολάκης – «Ευτυχώς κανένας δεν σε έχει ορίσει εσένα Πολάκη εισαγγελέα και δικαστή. Άρα τις μαγκιές σου, εάν τις έχεις, να τις δείξεις στον Καλογίτσα και να του κάνεις μήνυση. Ρανταπλάν», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης

Σφοδρά πυρά αντάλλαξαν στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στις υποθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε:

«Στο ειδικό δικαστήριο. Εκεί που δικάζεται ο κ. Παππάς. Η γραμματέας του κυρίου Καλογρίτσα κατέθεσε ότι άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνανε και παίρνανε φακέλους και σακούλες με μαύρο χρήμα. Και το δικαστήριο αποφάσισε αυτή η κατάθεση να πάει στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα για ξεκινήσει έρευνα αν πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μαύρα χρήματα από τον κ. Καλογρίτσα. Πριν φύγετε εσείς οι ηθικοί, το κάνατε πλημμέλημα για να καλύψετε τα μαύρα λεφτά που περνάτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Και είπε ο Καλογρίτσας στον Πολάκη, “βούλωσε το, είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου”. Και τι έκανε ο Πολάκης. Έβγαλε τον σκασμό και το βούλωσε στα μαύρα λεφτά του Καλογρίτσα».

Πολάκης: «Ακούστε κύριε Γεωργιάδη. Εσάς μπορεί να σας χρηματοδοτούν επιχειρηματίες. Εμένα όχι»

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης απάντησε επί προσωπικού στον Άδωνι Γεωργιάδη τονίζοντας: «Ακούστε κύριε Γεωργιάδη. Εσάς μπορεί να σας χρηματοδοτούν επιχειρηματίες. Εμένα όχι. Εγώ προεκλογική εκστρατεία έκανα με τα δικά μου λεφτά» ανέφερε ο κ. Πολάκης, κάνοντας παράλληλα σήμα στον κ. Γεωργιάδη να κατεβάσει το χέρι του. «Κατέβασε το χέρι σου τώρα μιλάω εγώ».

«Εγώ βγήκα βουλευτής έχοντας ένα παρελθόν στον δήμο Σφακίων και μία αλλαγή στον τόπο μου που πέντε ζωές να ζήσεις δεν πρόκειται να το κάνεις. Εσένα, μπορεί ιδιοκτήτες μεγάλων ιδιωτικών κέντρων να χρηματοδοτούν την προεκλογική σου εκστρατεία, εγώ κοιτάζω του πάντες στα μάτια γιατί κανείς δεν με έχει στο χέρι ποτέ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσον αφορά το συγκεκριμένο, γιατί είσαι συνειδητός και επαγγελματίας ψεύτης, όταν γύρισε ο Καλογρίτσας και είπε αυτήν την κουβέντα, του είπα να βγάλει τον (…) και ότι δεν με έχει στο χέρι όπως και κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά τον έπιασαν οι ζαλάδες και ο αρρυθμίες. Σε εμένα τέτοιες κουβεντούλες δεν θα πετάς. Δεν κατέθεσε κανείς για εμένα ότι του έδωσε 2 εκατ. σε βαλίτσες ή 70 χιλιάδες στην γραμματέα μου. Επίσης δεν αθωώθηκες. Ένας διεφθαρμένος εισαγγελέας σε αρχειοθέτησε, δεν σε αθώωσε. Δεν τολμούσε να σε αθωώσει. Όλα αυτά “Κυριακή κοντή γιορτή”. Θα ερευνηθούν ξανά τα πάντα» κατέληξε ο κ. Πολάκης.

Γεωργιάδης: Ο λεβέντης των Σφακίων να ονομάζεται Ρανταπλάν

«Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λουκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος -ομοιάζει κάπως- που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ, αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συμπλήρωσε: «Αυτός δε που κατέθεσε ότι μου έδωσε επιχειρηματίας 2 εκατ. ονομάζεται Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης και είναι σήμερα στην “μπουζού” γιατί έκλεβε αν λεφτά των ανθρώπων. Σε αυτόν τον απατεώνα αναφέρεσαι και παίρνεις τοις μετρητοίς αυτήν την κατάθεση και για την οποία έχω αρχειοθετηθεί. Ευτυχώς κανένας δεν σε έχει ορίσει εσένα Πολάκη εισαγγελέα και δικαστή. Άρα τις μαγκιές σου, εάν τις έχεις, να τις δείξεις στον Καλογίτσα και να του κάνεις μήνυση. Ρανταπλάν».

Πολάκης: Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις

Ακολούθως ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!! Υ.Γ. Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδέμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής, σου ταιριάζουν!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης: Πρόταση μομφής: Περνά στην αντεπίθεση η κυβέρνηση – Πώς ερμηνεύεται η κίνηση Τσίπρα από συνεργάτες του πρωθυπουργού