Κεγκέρογλου: «Συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανδρέου που συμμετείχε στον δεύτερο γύρο» (vids)

Τι είπε για τη Φώφη Γεννηματά ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ

Στην παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, στη δήλωσή του μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης, η οποία ανέδειξε ως Πρέοδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

propoli

Αρχικά είπε:

«Η μεγάλη συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στο δεύτερο, μας επιφορτίζει όλους με ευθύνες που οφείλουμε να αναλάβουμε.

Μαζί με τα συγχαρητήρια στο Νίκο Ανδρουλάκη για την ισχυρή εντολή που έλαβε και τις ευχές για καλή επιτυχία οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να κοιτάξουμε μόνο μπροστά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας, κάνοντας ξανά μεγάλη και ισχυρή την Δημοκρατική Παράταξη».

«Να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα»

Αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους και ιδιαίτερα στον Γιώργο Παπανδρέου για τη συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο, είπε πως πρέπει να διαφυλαχθεί η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά.

«Οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για Ενότητα, Αυτόνομη πορεία και Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατική Προοδευτική ταυτότητα. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν και ιδιαίτερα στον Γιώργο Α. Παπανδρέου που πέρασε στο δεύτερο γύρο.

Ευχαριστώ και από την πλευρά μου όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία και ιδιαίτερα όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθούν».

Θυμίζουμε πως αρχικά ήταν και ο ίδιος υποψήφιος, ωστόσο αποσύρθηκε λόγω της συμμετοχής του Γιώργου Παπανδρέου.

Δείτε επίσης: Nίκος Δένδιας: Δώρισε ελληνικά προϊόντα στους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ

Loading