Κεραμέως για σχολεία: Με ηπιότερα μέτρα το άνοιγμα

Η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι τα σχολεία ανοίγουν με τις καλύτερες συνθήκες με 8. 600 νέους, μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση και συνολικά 25.000 μόνιμους διορισμούς μέσα σε δύο χρόνια.

Ηπιότερα μέτρα για τα σχολεία, τα οποία θα είναι πιο κοντά στην κανονικότητα, προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3.

propoli

«Η ευρύτερη τάση ακούγοντας και τους ειδικούς είναι για τα ηπιότερα δυνατά μετρά στην εκπαίδευση και το άνοιγμα των σχολείων να είναι πιο κοντά στην κανονικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σημείωσε ότι η πανδημία είναι μια δυναμική διαδικασία, την οποία η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά και αν χρειαστεί θα γίνουν προσαρμογές στα όποια μέτρα.

Παράλληλα, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι τα σχολεία ανοίγουν με τις καλύτερες συνθήκες με 8.600 νέους, μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση και συνολικά 25.000 μόνιμους διορισμούς μέσα σε 2 χρόνια, όταν από το 2008 έως το 2020 δεν είχε γίνει ούτε ένας διορισμός.

Ανέφερε ότι όλα είναι έτοιμα, οι δήμοι ετοιμάζουν τις υποδομές τα σχολεία ανοίγουν με πολλές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων το ολοήμερο σχολείο.

Πηγή: skai.gr

Δείτε επίσης: Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: «Έχουμε φύγει από τη λογική του συστηματικού ελέγχου»

Loading