Κικίλιας από Βελιγράδι: Ένας στους δύο Σέρβους επιλέγουν Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

«Η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Σέρβων για αυτό το καλοκαίρι»

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Σερβίας και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του σερβικού Κοινοβουλίου, Veroljub Arsic, στη συνάντησή του με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι.

Στη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού, με το άνοιγμα νέων τουριστικών διαδρομών και τη σύναψη διμερών συμφωνιών με έμφαση στον οδικό και τον θρησκευτικό τουρισμό.

Ο υπουργός Τουρισμός συναντήθηκε, επίσης, με τον πρόεδρο της Βουλής της Σερβίας, Ivica Dacic, ο οποίος δήλωσε ότι ένας στους δύο Σέρβους που πρόκειται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, αυτό το καλοκαίρι, έχουν επιλέξει ως βασικό τουριστικό τους προορισμό την Ελλάδα. «Ελλάδα και Σερβία συνδέονται με σταθερούς παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας, σφυρηλατημένους πάνω στις κοινές μας αξίες και αρχές, εδώ και χρόνια», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Ακολουθεί η ανάρτηση του υπουργού στο Twitter, όπου αναδεικνύεται το γεγονός ότι εφέτος ένας στους δύο Σέρβους που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, επιλέγουν Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Έχουμε τα σχετικά κονδύλια ώστε να διαθέσουμε 171 εκατομμύρια πρόσθετους πόρους»