Κικίλιας για Κασιμάτη: «Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος» (pics)

Αντέδρασε και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας για το σχόλιο για τη Φώφη Γεννηματά

Κύμα οργής έχει προκαλέσει η αναφορά του δημοσιογράφου κ. Στέφανου Κασιμάτη στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, γράφοντας ότι «με τον θάνατο της η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Ένας από τους πολιτικούς οι οποίοι αντέδρασαν είναι και ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, με τον Υπουργό να γράφει στο Twitter:

«Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα».

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης ανέφερε:

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή.

Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

Γερουλάνος: «Το χειρότερο είναι ότι ο κ. Κασιμάτης θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει»

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει.

Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;».

Ανδρουλάκης: «Κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά»

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη.»

Η αντίδραση του Παύλου Χρηστίδη

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης.»

Δείτε επίσης: Λάρισα: Νεκρή από κορονοϊό 56χρονη καθηγήτρια – Είχε εμβολιαστεί δύο μέρες πριν νοσήσει