Κικίλιας: «Κινητήριος δύναμη η νέα γενιά που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα μας» (vid & pics)

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμαριά.

Ο Υπουργός Τουρισμού κατά την ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νέα γενιά του τόπου λέγοντας ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει ελπίδα στους νέους ανθρώπους αλλά και πως «το μέλλον της παράταξης και της χώρας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα από το 1974 μέχρι και σήμερα». Γι’ αυτό ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι: «το μυστικό είναι λίγα λόγια και πολύ δουλειά με καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» καθώς και τη «δυνατότητα να σκεφτούμε έξω από τα τετριμμένα». Επίσης, ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στους πόρους που εξασφάλισε η κυβέρνηση για σημαντικά έργα και υποδομές.

propoli

Η εκδήλωση με θέμα: “Ο ρόλος του τουρισμού στην αναπτυξιακή προοπτική της οικονομίας της Θεσσαλονίκης” πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς από την ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Γεωργιάδης και ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μητρακας Θεόδωρος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου, Θεόδωρος Καράογλου και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Μαρία Αντωνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Πάρις Μπίλιας καθώς και στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης: Βούλα Πατουλίδου στην politic.gr: «Κάποιος που έχει διεκδικήσει την ψήφο του πολίτη είναι υποχρεωμένος να τον υπηρετήσει»

Loading