Στη ΔΕΘ βρέθηκε η Politic σήμερα για αποθανατίσει την συσπείρωση των “πράσινων” ψηφοφορών την δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ.
Ρεπορτάζ: Θάνος Χατζηιωάννου
Ο μουντός καιρός και η απειλή της βροχής δεν έχει σταματήσει τους ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ από την συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης του επόμενου αρχηγού της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, καθώς έδωσαν το παρών για δεύτερη φορά στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.
Το διακύβευμα της επόμενης μέρας είναι Ανδρουλάκης ή Παπανδρέου, “Ανανέωση” ή “Δικαίωση“, όπως περιγράφουν και οι ίδιοι οι υποστηρικτές.
Στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, οι ψηφοφόροι σήμερα δύσκολα θα αντιμετωπίσουν τις μεγάλες ουρές του πρώτου γύρου, καθώς η προσέλευση είναι μεν σταθερή και χωρίς μεγάλα κενά, αλλά γίνεται σε μικρές ομάδες ατόμων χωρίς συνωστισμό.
Ο μεγάλος αριθμός καλπών του εκλογικού κέντρου, διασφαλίζει μέχρι τώρα ότι η πρωινή συμμετοχή των εκλογέων γίνεται με τάξη, χωρίς αναμονή και με τις απαραίτητες αποστάσεις που προτάσσουν τα υγιεινομικα μέτρα.
Σύντομα, η Politic.gr θα ενημερωθεί και από τους ίδιους τους ψηφοφόρους σχετικά με τις δικές τους προσδοκίες για την επόμενη μέρα του ΚΙΝ.ΑΛ και πως αξιολογούν την μέχρι τώρα προσέλευση των ψηφοφόρων.
Περισσότερα το μεσημέρι…





Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ξεπέρασαν τις 30.000 ψήφους τις πρώτες τέσσερις ώρες
- Ομιλία Δ. Κουτσούμπα για το ΚΚΕ: Μαχητικό και σύγχρονο στην πορεία προς το 22ο Συνέδριο
- Ολυμπιακός: Λήξη συνεργασίας με τον Θάνο Νίκλα στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ
- Νέες υποσχέσεις του Κυρανάκη για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων – Η πλατφόρμα railway.gov.gr και οι χρόνιες καθυστερήσεις
- Δίκη στο Παρίσι για τη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν – Κεντρικές φιγούρες οι «παππούδες» της εγκληματικότητας
- Διαρκής συνεργασία Ελλάδας – Γεωργίας: Οι στέρεες βάσεις επιβεβαιώθηκαν στη συνάντηση Γκιουλέκα και Κωνσταντινίδη