ΚΙΝΑΛ – Χριστοδουλάκης: «Μπορεί να κάνουν καλό οι πολλοί υποψήφιοι – Για αυτό δεν θα κατέβω»

Στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ φιλοξενήθηκε ο ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Ίσως στην αρχή να δημιουργήθηκε μία αμηχανία λόγο του τρόπου αλλά εγώ αυτά τα αφήνω στην άκρη. Θεωρώ ότι οι πολλοί υποψήφιοι μπορούν να κάνουν και καλό. Ίσως να ενισχύουν και τη συμμετοχή και τη δυνατότητα εκπροσώπησης όλων των στοιχείων τάσεων που μπορεί να υπάρχουν στο κόμμα», είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ.

«Εξυπηρετεί και το μεγάλο μας στοίχημα», είπε και πρόσθεσε πως είναι σημαντικό «να είναι μεγάλη η συμμετοχή και η μαζικότητα της διαδικασίας».

Σε ερώτηση αν τον ανησυχεί η επόμενη ημέρα ο κ. Χριστοδουλάκης είπε: «Κοιτάξτε πάντα υπάρχουν ανησυχίες. Και πριν τις είχες και τώρα. Και αυτό είναι απόλυτα σαφές. Ο χώρος μας όμως έχει μάθει μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, συγκρούσεις , με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, με τις μάχες του Κινήματος Αλλαγής, να βγαίνει δυνατότερος». 

Για το αν θα θέσει υποψηφιότητα ανέφερε: «Όχι δεν θα βάλω. Ξέρετε η Φώφη Γεννηματά έκανε την επιλογή και μας ζήτησε και εμάς να μην την κάνουμε ομαδάρχη σε μία διαδικασία σαράντα ημερών που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και προφανώς αυτό για δικούς μου ηθικούς λόγους είναι κάτι που το σέβομαι χωρίς καμία δεύτερη σκέψη.

Αλλά ξέρετε υπάρχει και ένα δεύτερο στοιχείο. Εγώ αισθάνομαι και μια υποχρέωση θεσμικά ως γραμματέας της παράταξης να δώσω τη μάχη για να στηρίξω την ενότητα της παράταξης, την αξιοπιστία και την προσπάθεια να μην ευτελιστεί η παράξη και η διαδικασία στα μάτια του κόσμου». 

Δείτε επίσης: Βουλή: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα μέτρα αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr