Πώς θα «κλειδώσει» την υποψηφιότητά του ο πρώην Πρωθυπουργός
Όπως έχει γίνει γνωστό ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με έναν εκ των υποψηφίων Νίκο Ανδρουλάκη σήμερα, με τον δεύτερο να ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση της προεδρίας. Εάν λοιπόν ο κ. Παπανδρέου λάβει οριστικά την απόφαση να κατέβει στις εκλογές, δε θα επιλέξει τον δρόμο των…υπογραφών από τα μέλη του κόμματος.
Αυτό σημαίνει πως δε θα επιχειρήσει να συγκεντρώσει 5.000 υπογραφές από μέλη του κόμματος έτσι ώστε να έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, αλλά θα επιλέξει τον δεύτερο προβλεπόμενο τρόπο. Η εναλλακτική λύση λέει πως θα συγκεντρώσει 45 υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (το 15% των μελών του οργάνου), τις οποίες και θα καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης που λήγει η σχετική προθεσμία.
Δείτε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης για αυξήσεις: «Δεν υπάρχει λόγος πανικού» (vid)
- Η ελληνική αποστολή απογειώνεται για το 18ο European Youth Olympic Festival
- Συνελήφθη γυναίκα στην Πέλλα για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης
- Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών: «Βύθισε» την Αυστραλία και προκρίθηκε στις 4 του κόσμου
- Σιγκαπούρη 2025: Στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού η εθνική ομάδα με στόχο την οκτάδα
- Κρίσταλ Χέφνερ: Ο λόγος πίσω από την αλλαγή του ονόματός της, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή του Playboy
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr