Πώς θα «κλειδώσει» την υποψηφιότητά του ο πρώην Πρωθυπουργός
Όπως έχει γίνει γνωστό ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με έναν εκ των υποψηφίων Νίκο Ανδρουλάκη σήμερα, με τον δεύτερο να ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση της προεδρίας. Εάν λοιπόν ο κ. Παπανδρέου λάβει οριστικά την απόφαση να κατέβει στις εκλογές, δε θα επιλέξει τον δρόμο των…υπογραφών από τα μέλη του κόμματος.
Αυτό σημαίνει πως δε θα επιχειρήσει να συγκεντρώσει 5.000 υπογραφές από μέλη του κόμματος έτσι ώστε να έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, αλλά θα επιλέξει τον δεύτερο προβλεπόμενο τρόπο. Η εναλλακτική λύση λέει πως θα συγκεντρώσει 45 υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (το 15% των μελών του οργάνου), τις οποίες και θα καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης που λήγει η σχετική προθεσμία.
Δείτε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης για αυξήσεις: «Δεν υπάρχει λόγος πανικού» (vid)
- Χρυσός: Εντυπωσιακή πορεία προς τα 3.000 δολάρια
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει χτύπημα 28 δισ. ευρώ από τους δασμούς του Τραμπ
- Moscow Times: Το Κρεμλίνο προτείνει ρωσικό πετρέλαιο και πρόσβαση στην Αρκτική στις Ηνωμένες Πολιτείες
- Νίκη της Ίντερ επί της Τζένοα με 1-0: Ο Λαουτάρο καθόρισε την έκβαση
- Η Ίντερ επανέρχεται στην κορυφή με ηγέτη τον Μαρτίνες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr