ΚΙΝΑΛ: Κάλεσμα των δυο υποψηφίων για τις αυριανές εκλογές – «Αυτήν την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της παράταξης» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου (vids)

Τι ανέφεραν οι δύο υποψήφιοι για την αυριανή μέρα

Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για να αρχίσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου να διεκδικούν την προεδρία.

propoli

«Όλοι μαζί, γιατί η δική μου νίκη είναι η νίκη του κάθε απλού μέλους της παράταξης. Θα ξαναγίνουμε ένα και θα κάνουμε αυτό το ιστορικό κόμμα να πρωταγωνιστήσει ξανά» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος τερμάτισε πρώτος την πρώτη Κυριακή.

Από την άλλη ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι «αυτή την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης. Οι 270.000 χιλιάδες ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν κυρίαρχα, αδιαμεσολάβητα και ακηδεμόνευτα για ιδεολογική ταυτότητα για συγκρότηση ενός προοδευτικού μεταρρυθμιστικού προγράμματος».

«Όποιος θέλει αυτό που έχουμε σήμερα, υπάρχει επιλογή. Και η επιλογή είναι το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο την Κυριακή το βράδυ ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ως υπερασπιστής του δημοσίου συμφέροντος, ως η Παράταξη που αγωνίζεται για κοινωνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε επίσης: Τα εύσημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη (vid)

Loading