Τι ανέφερε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς
Ο Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, θέλοντας να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, έκανε λόγο για «αποσπασματικά μέτρα και μπαλώματα».
Όπως αναφέρει ο κ. Πουλάς, είναι γνωστή η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό τομέα με τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και του πετρελαίου, των λιπασμάτων και των αγροτικών εφοδίων να «καίνε» κυριολεκτικά τους παραγωγούς, που αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις πιεστικές οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Την ώρα που οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν τις συνέπειες της ακρίβειας, προσθέτει ο κ. Πουλάς, «η κυβέρνηση, υπό τον φόβο έντονων αντιδράσεων και σε αμηχανία, επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια τους, με την επανάληψη μερικών αποσπασματικών μέτρων, των οποίων η υλοποίηση καθυστερεί με δική της ευθύνη».
Η αλήθεια είναι ότι μετά από δυόμιση χρόνια, καταλήγει ο τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ, «η κυβέρνηση δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι με αποσπασματικά μέτρα και αμφίβολης αποτελεσματικότητας μπαλώματα δεν μπορεί να ασκηθεί αγροτική πολιτική».
Δείτε επίσης: Κώστας Μπακογιάννης: «Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος»
- Σφοδρή καταδίκη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την επίθεση στη Λαύρα του Κιέβου
- Εντυπωσιακή νίκη για την Εθνική Νέων Γυναικών στα φιλικά
- Σοκ στη Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Σοκ για την Ισπανία στο Μουντιάλ 2026: Ισοπαλία με το Πράσινο Ακρωτήριο
- Καταδίκη του διορισμού Βορίδη στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου
![]()

