Συνεχίζονται οι συσκέψεις στο «στρατόπεδο» του Γιώργου Παπανδρέου
Θέμα χρόνου θεωρείται η επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Είναι πολύ πιθανό μάλιστα οι ανακοινώσεις να γίνουν σήμερα, ή το αργότερο αύριο το πρωί. Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη εντός της ημέρας. Ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Παπανδρέου θα επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του, δεν είναι η συγκέντρωση 5.000 υπογραφών από μέλη του κόμματος, αλλά η συγκέντρωση τουλάχιστον 45 υπογραφών από μέλη της κεντρικής επιτροπής ( (το 15% των μελών του οργάνου).
Μέχρι στιγμής πάντως οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Παπανδρέου έχει συγκεντρώσει περισσότερες υπογραφές.
Ανάμεσα στα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής που αναμένεται να υπογράψουν κάτω από την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Δημήτρης Ρέππας, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γιώργος Πεταλωτής, η Τόνια Αντωνίου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, η Κατερίνα Μπατζελή, ο Παντελής Καμάς, η Έφη Χαλάτση, η Κατερίνα Αυξεντίου, ο Μενέλαος Γερονικολός, ο Γιάννης Αξαρλής, ο Ανδρέας Στοϊμενίδης, ο Μανώλης Μπριτζολάκης, ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, η Μαρία Σιούνα – Δημητρακοπούλου, η Ειρήνη Σενετάκη, ο Βασίλης Κίτσιος, ο Σωτήρης Μάνεσης, ο Σωτήρης Ζώτος, η Γεωργία Γεωργίου, η Κατερίνα Κολτσίδα, η Άσπα Παπαηλίου, η Κωνσταντίνα Αντεριώτη κ.α.
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Όσον οι Υπουργοί του κ. Μητσοτάκη αυτοσχεδιάζουν, τόσο η καθημερινότητα γίνεται πιο ανυπόφορη»
- Φωταγωγήθηκε η Βουλή με μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
- Εντυπωσιακή νίκη για την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2027
- Ηγουμενίτσα: Έπεσε τεράστιος πλάτανος σε κλειστή ταβέρνα από ισχυρούς ανέμους
- Το Κρεμλίνο προειδοποιεί την Πολωνία να μην προκαλεί περαιτέρω εντάσεις ενώ η Ουκρανία χρησιμοποιεί πυραύλους ATACMS
- Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: 25 χρόνια μαζί και ένας θρίαμβος αγάπης ενάντια στις αντιξοότητες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
