ΚΙΝΑΛ: Ολοένα και πιο κοντά στην υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου (vid)

Συνεχίζονται οι συσκέψεις στο «στρατόπεδο» του Γιώργου Παπανδρέου

Θέμα χρόνου θεωρείται η επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

propoli

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα οι ανακοινώσεις να γίνουν σήμερα, ή το αργότερο αύριο το πρωί. Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη εντός της ημέρας. Ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Παπανδρέου θα επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του, δεν είναι η συγκέντρωση 5.000 υπογραφών από μέλη του κόμματος, αλλά η συγκέντρωση τουλάχιστον 45 υπογραφών από μέλη της κεντρικής επιτροπής ( (το 15% των μελών του οργάνου).

Μέχρι στιγμής πάντως οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Παπανδρέου έχει συγκεντρώσει περισσότερες υπογραφές.

Ανάμεσα στα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής που αναμένεται να υπογράψουν κάτω από την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Δημήτρης Ρέππας, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γιώργος Πεταλωτής, η Τόνια Αντωνίου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, η Κατερίνα Μπατζελή, ο Παντελής Καμάς, η Έφη Χαλάτση, η Κατερίνα Αυξεντίου, ο Μενέλαος Γερονικολός, ο Γιάννης Αξαρλής, ο Ανδρέας Στοϊμενίδης, ο Μανώλης Μπριτζολάκης, ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, η Μαρία Σιούνα – Δημητρακοπούλου, η Ειρήνη Σενετάκη, ο Βασίλης Κίτσιος, ο Σωτήρης Μάνεσης, ο Σωτήρης Ζώτος, η Γεωργία Γεωργίου, η Κατερίνα Κολτσίδα, η Άσπα Παπαηλίου, η Κωνσταντίνα Αντεριώτη κ.α.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Όσον οι Υπουργοί του κ. Μητσοτάκη αυτοσχεδιάζουν, τόσο η καθημερινότητα γίνεται πιο ανυπόφορη»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading