ΚΙΝΑΛ: Οργή για το δημοσίευμα που αναφέρεται στη Φώφη Γεννηματά – Τι απαντούν τα στελέχη του

Aναβρασμό και οργή έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στην εκλιπούσα πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής

Ειδικότερα στη στήλη «Πανδώρα» που φιλοξενείται στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», και υπογράφει ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης, γίνεται αναφορά στη δημοσκοπική άνοδο που καταγράφει το ΚΙΝΑΛ συνδέοντας την με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά «…Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις. Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, το ΠΑΣΟΚ, στην παρούσα ρευστή κατάσταση, χωρίς ηγεσία, παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse). Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Έντονες αντιδράσεις

Αυτή η αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος και των υποψηφίων στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης ανέφερε:

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή.

Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

Η αντίδραση του Παύλου Γερουλάνου:

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει.

Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;».

O Nίκος Ανδρουλάκης:

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη.»

Παύλος Χρηστίδης:

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης.»

Δείτε επίσης: Χατζηδάκης: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν πριν τα Χριστούγεννα – Ρεκόρ όλων των εποχών στην έκδοση συντάξεων (vid)