Το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ κάνει λόγο για παράδοση της εταιρείας από την κυβέρνηση στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Στην αιφνιδιαστική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ δεν θα συμμετέχουν το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκχώρηση του βασικού πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος. Αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες και την ελληνική οικονομία από τις συνέπειες των μεγάλων επιβαρύνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα».
«Δεν πρόκειται για εξυγίανση, αλλά για μπίζνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους εκλεκτούς της, εις βάρος των συμφερόντων του λαού μας», τονίζει το κόμμα.
{DATE]
Δείτε επίσης: Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΙΝΑΛ
- ΕΕ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καταγγέλλει την υβριδική απειλή της Λευκορωσίας στη Λιθουανία
- Πώς η εμβληματική αλυσίδα εστιατορίων των 90s επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο της Wall Street
- Η στρατηγική προσέγγιση των ΗΠΑ με Ινδία και Βραζιλία – Αισιόδοξες οι δηλώσεις του Λούλα
- Αύξηση πωλήσεων 9,1% για την Hoka και την Ugg, αβέβαιο το τοπίο για το 2026
- Ζωδιακή Καθοδήγηση: Τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.10.2025]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
