«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, γιατί είναι ο πλέον κατάλληλος» είπε ο Θεόδωρος Καλιοπάνος
Την άποψη ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε ο άλλοτε Υπουργός του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη Θεόδωρος Καλιοπάνος.
Ο κ. Καλιοπάνος υπογράμμισε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος «μπορεί να δώσει ξανά ζωή και δύναμη στο ΠΑΣΟΚ».
Αναλυτικά:
«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, γιατί είναι ο πλέον κατάλληλος να ξαναδώσει ζωή και δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα.
Απορρίπτει ευθέως, χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα το κράτος λάφυρο και τις πελατειακές σχέσεις. Στηρίζει το κράτος πρόνοιας, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την επιχειρηματικότητα με σεβασμό στο περιβάλλον.
Αντιμετωπίζει με ρεαλισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης τα εθνικά θέματα. Πιστεύει ότι με ενεργούς και ενήμερους πολίτες, κατοχυρώνονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ευημερία και το μέλλον της νέας γενιάς».
Δείτε επίσης: Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην politic.gr: «Να τελειώνει η πλάκα ότι κλείνουμε το μάτι στους αντιεμβολιαστές»
- «Εντυπωσιακή ανατροπή με Τετέη για τον Παναθηναϊκό»
- Η πλατινένια και χρυσή διάκριση για το Thousand Olives στα Supplement Awards 2025
- Η ρωσική εισβολή με drones χαρακτηρίστηκε ανόητη και αντιπαραγωγική από τον υπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας
- Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει: θα ήθελα να ήμουν ανώνυμη
- Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: «Η Αττική πρωτοστατεί στην ευρωπαϊκή προσπάθεια για ένα βιώσιμο μέλλον»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr