Κίνημα Αλλαγής: «Θα μας βρουν δυναμικά απέναντι, μαζί με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους»

Το Κίνημα Αλλαγής διαφωνεί με το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για τις επικουρικές συντάξεις – Δεν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο τονίζει σε ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση είναι δέσμια των ιδεοληψιών και των συντηρητικών επιλογών της» και την κατηγορεί πώς επιλέγει «να ευνοεί μόνο τις εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές. Τους προνομιακούς συνομιλητές της».

Προσθέτει πώς πρόκειται για «επιλογή που οδηγεί σε αδιέξοδο και μεγάλη μείωση των επικουρικών συντάξεων, για τους σημερινούς εργαζομένους και τους συνταξιούχους. Επιλογή που καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες, που εξαπατά τους νέους μας. Επιλογή που δεν υπάρχει σε καμία ευρωπαϊκή χώρα» – και όλα αυτά «την ώρα που οι ντροπιαστικές λίστες αναμονής για την έκδοση συντάξεων αυξάνονται, την ώρα που χορηγούνται συντάξεις φτώχειας, την ώρα που ο νόμος Κατρουγκαλου-Βρούτση μειώνει δραστικά τις νέες συντάξεις». 

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει λέγοντας: «Θα μας βρουν δυναμικά απέναντι. Μαζί με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους»

Δείτε επίσης: Βουλή: Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ