(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κυβέρνηση: Έτοιμος ο ανασχηματισμός – Στο Υγείας ο Αδ. Γεωργιάδης, στο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια ανασχηματισμού στην κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.

Σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα  αποφάσισε να προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι αλλαγές, που θα ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο, έχουν στο επίκεντρο το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη και προκαλούν «καραμπόλες» στην κυβέρνηση.

propoli

Η σημαντικότερη αλλαγή, που έρχεται για να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας, πρόκειται να γίνει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο επανέρχεται, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντί του Γιάννη Οικονόμου. Παράλληλα, θα αντικατασταθεί και ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νέος υπουργός Υγείας θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για το Υπουργείο Εργασίας θεωρείται πιθανότερη η υπουργοποίηση του Θόδωρου Ρουσόπουλου. Ωστόσο, ακούγονται και τα ονόματα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Κώστα Τσιάρα, ενώ υπάρχει και το σενάριο της αναβάθμισης του υφυπουργού Βασίλη Σπανάκη. 

Δείτε επίσης: Σάμος: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη

Loading