Στο τηλεφωνικό κέντρο του 1555 ο Αδ. Γεωργιάδης – Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού Εργασίας

Στο τηλεφωνικό κέντρο του 1555 με αφορμή την έναρξη πιλοτικής διαδικασίας ενημέρωσης ασφαλισμένων e-ΕΦΚΑ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα στις 08:30 ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το τηλεφωνικό κέντρο του 1555 (Λεωφ. Κηφισίας 125-127, Αθήνα 115 24 – 7ος όροφος), με αφορμή την έναρξη της πιλοτικής διαδικασίας ενημέρωσης των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ σχετικά με το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα και την υποβολή αίτησης συνταξιοδότησης.

propoli

Τον Υπουργό συνοδεύουν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου και ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στα τηλεοπτικά μέσα ότι τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα του 1555 – 1555.gov.gr, του Ενιαίου Αριθμού Εξυπηρέτησης Πολιτών για εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων φορέων ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ.

«Να είναι ενήμεροι για ώστε να μπορούν να πάρουν την σύνταξη τους γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Τσεχία: Δραματικές στιγμές στην Πράγα – Τι λένε οι Έλληνες φοιτητές για το μακελειό (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading