ΚΚΕ: «Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες Κασιμάτη κατά της Φώφης Γεννήματα»

Το ΚΚΕ βάλλεται κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη για το χθεσινό του άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»

Η σχετική ανάρτηση του ΚΚΕ:

«Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες Κασιμάτη κατά της Φώφης Γεννήματα, γνωστού -μεταξύ άλλων- και για τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό που συστηματικά εκτοξεύει. Είναι προφανές ότι οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν διστάζουν μπροστά σε καμία αθλιότητα. Σήμερα αυτό γίνεται ακόμη πιο φανερό, όπως και το ότι η ανοχή σε τέτοιες απόψεις πάντα αποθρασύνει»

Θυμίζουμε πως στο επίμαχο άρθρο γίνεται αναφορά στη δημοσκοπική άνοδο που καταγράφει το ΚΙΝΑΛ συνδέοντας την με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά:

«…Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις. Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, το ΠΑΣΟΚ, στην παρούσα ρευστή κατάσταση, χωρίς ηγεσία, παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse). Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Δείτε επίσης: Σήμερα το 40ήμερο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά