ΚΚΕ: «Το κράτος του Ισραήλ προχωρά σε απίστευτες θηριωδίες – Θα είναι συνενοχή η επίσκεψη Μητσοτάκη»

«Το κράτος του Ισραήλ προχωρά πλέον σε απίστευτες θηριωδίες. Ο βομβαρδισμός νοσοκομείου στη Γάζα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες νεκρούς, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και παιδιά, δείχνει ότι δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ, με την ανιστόρητη θέση περί ‘δικαιώματος αυτοάμυνας του Ισραήλ’ καλύπτουν αυτά τα εγκλήματα, μαζί με τα κόμματα που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να καταδικάσουν τον αγώνα των Παλαιστινίων. Καμία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ και καμία επαφή με τη δολοφονική κυβέρνηση Νετανιάχου δεν πρέπει να υπάρξει. Θα πρόκειται για συνενοχή που θα τιμωρήσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός».

propoli

«Η καταδίκη των εγκλημάτων και η αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης να εκφραστεί αύριο με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς στο Σύνταγμα. Λευτεριά στην Παλαιστίνη!» υπογραμμίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δείτε επίσης: Ιορδανία: Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αμμάν μετά τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα

Loading