(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κωνσταντοπούλου: «Καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει τη “Πλεύση Ελευθερίας”- Ξέρει ότι εγώ στη Βουλή θα τον υπερασπιστώ»

«Δεν τα σπάσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ – Κάποιοι τα γύρισαν, πρόδωσαν τον κόσμο και εγώ υπηρετώ τον κόσμο».

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν τα σπάσαμε. Κάποιοι τα γύρισαν, πρόδωσαν τον κόσμο και εγώ υπηρετώ τον κόσμο. Εγώ περίμενα το 20% του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτιμούσα ότι και η Νέα Δημοκρατία θα είχε πτώση, θα υπήρχε κατάρρευση των παλιών κομμάτων».

Ακόμη, ανέφερε πως «εμείς κάνουμε θετική εκστρατεία, καλούμε τον κόσμο να πιστέψει στον εαυτό του και να ψηφίσει τη “Πλεύση Ελευθερίας” που ξέρει ότι θα τον υπερασπιστεί, ξέρει ότι εγώ στη Βουλή θα τον υπερασπιστώ».

Μάλιστα, είπε ότι «εμείς δεν θέλουμε να πιέσουμε κανένα κόμμα. Πιστεύουμε ότι τα κόμματα που δεν υπερασπίστηκαν την κοινωνία… καταρρέουν. Δεν έχουμε στόχο να πιέσουμε κανέναν πχ. τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουμε ψηφοφόρους. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε αντιπολίτευση στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία, βοήθησε την κυβέρνηση να μην έχει πτώση».

Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Τούτη την ώρα χρειάζεται η μεγαλύτερη συσπείρωση, όχι στην αμετροέπεια και τις αντιπαραθέσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading