Ο πρώην Πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές
Όλο και πιο κοντά στην υποψηφιότητα για αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ. δείχνει να είναι ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα για τη σημερινή μέρα, ήρθε σε επικοινωνία με τον επίσης υποψήφιο Νίκος Ανδρουλάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν του ζήτησε να αποσύρει τη δική του υποψηφιότητα.
Ο τέως Πρωθυπουργός, μιλώντας με τον ευρωβουλευτή κ. Ανδρουλάκη άφησε να εννοηθεί πως θα είναι και αυτός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία του κόμματος, αφού θεωρεί πως έχει να προσφέρει στην παράταξη.
Ο κ. Ανδρουλάκης, είπε πως θέλει να θέσει υποψηφιότητα, έτσι ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η παράταξη, και τόνισε πως η δική του γενιά είναι πλέον αναγκαίο να έχει τη δική της ευκαιρία.
«Αυτό είναι κοινωνικό και όχι κομματικό αίτημα», ήταν το μήνυμα του προς τον πρώην Πρωθυπουργό.
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν αντέχει την εξεταστική, τουλάχιστον να μην ευτελίσει το ίδιο το Σύνταγμα
- Νέα εποχή στην Premier League με την εισαγωγή του ημί-αυτόματου οφσάιντ
- Κάλεσμα Τούρκων φαν του Muse για ακύρωση συναυλίας στην Κωνσταντινούπολη
- Αντιδράσεις Τούρκων φαν του Muse για τη συναυλία στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω πολιτικών αναταραχών
- Απαγόρευση εισόδου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στην Τουρκία ζητά ο εκπρόσωπος της Γαλάζιας Πατρίδας
- Μαρία Σάκκαρη: Στην επόμενη φάση του Charleston Open
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr