Κόντρα Γεωργιάδη – Φίλη στον αέρα: «Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σου»

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Φίλη

«Άναψαν» τα αίματα στον τηλεοπτικό αέρα του ΟΡΕΝ το πρωί της Τρίτης (13/09) όταν στη συζήτηση που είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο τελευταίος έκανε λόγο για «κάμψη της Δημοκρατίας» με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

propoli

«Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νοεαλίας να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι, ντροπή σας κύριε» αντέδρασε άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω… Πούτιν στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στο Πούτιν που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας».

Δείτε επίσης: Το τέλος της αφθονίας και η Ελλάδα των επιδομάτων

Loading