Κώστας Πετρίδης: Η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει σε ρόλο πρωταγωνιστή (audio)

Ο πολιτευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κώστας Πετρίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό North98 FM και τον Στ. Οραήλογλου για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Κώστας Πετρίδης στον North98 Fm:

– Τα φαινόμενα στο ΑΠΘ δυστυχώς δεν είναι σημερινά, χρειάζονται ουσιαστικές τομές στην Εκπαίδευση και δημόσια διαβούλευση.
Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έδωσε μήνυμα “back 2 back” στην κοινωνία πως η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει σε ρόλο πρωταγωνιστή
-Υπάρχουν νέα στελέχη της παράταξης, σε όλη την επικράτεια που έχουν εμπνευστεί από το αφήγημα του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές.
-Το “ΠΑΣΟΚ” επέστρεψε όχι μόνο σαν όνομα, ή ως νοσταλγική αναφορά, επέστρεψε ουσιαστικά για να φέρει την ελπίδα ξανά στην κοινωνία
-Χρέος της ηγεσίας να διατηρήσει τις σχέσεις και τους δεσμούς με όλα τα μέλη που δίνουν καθημερινά τον αγώνα για να ακουστεί η παράταξη και οι θέσεις της στην κοινωνία.
-Έχουμε ανοίξει την αγκαλιά μας σε όλους τους Προοδευτικούς πολίτες που βρίσκουν προοπτική για διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο , ωστόσο “κλειστές” θα βρουν τις πόρτες όλοι όσοι προτίμησαν την “καρέκλα” από τις αξίες μας.

Δείτε επίσης: Κ. Πετρίδης για παρουσία Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη: «Η σοσιαλδημοκρατία επέστρεψε με ορθολογικό πρόγραμμα»