Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί την κυβέρνηση για ανεπάρκεια και παραποίηση γεγονότων που αφορούν την πολιτική διεύθυνση. Απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και στις αναφορές του στο ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Τσουκαλάς, χαρακτήρισε την κυβέρνηση μοιραία και αμετανόητη. Η ανικανότητά τους, αναδεικνύει σοβαρά προβλήματα πολιτικής διεύθυνσης στη χώρα.
Σήμερα, ο κ. Μαρινάκης επιτέθηκε στον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, και σε πλήθος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχε παραποίηση στο ηχητικό από το δυστύχημα των Τεμπών. Επιπλέον, ο κ. Τσουκαλάς επεσήμανε ότι το πόρισμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αναφέρθηκε σε πιθανές παραποιήσεις ηχητικών δεδομένων, καταδεικνύοντας την ανάγκη για διαφάνεια και αλήθεια.
Αναφερόμενος στην αναγκαιότητα ανάληψης ευθυνών, τόνισε πως η κυβέρνηση αποτυγχάνει να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της, παραμένοντας προκλητική και προσπαθώντας να διαστρέψει την αλήθεια. Ο Κώστας Τσουκαλάς κατέληξε, δηλώνοντας ότι η ανικανότητα της κυβέρνησης καθιστά την πολιτική διεύθυνση της χώρας εξαιρετικά αμφίβολη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr