(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να μην φέρει κάν στη Βουλή αυτό το άδικο ν/σ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

«Το μήνυμα προς την κυβέρνηση είναι σαφές: Να μην φέρει καν στη Βουλή αυτό το άδικο νομοσχέδιο που εξαρτά την πρόσβαση στα πανεπιστήμια από το πορτοφόλι κάθε οικογένειας και υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τα πτυχία των δημόσιων πανεπιστημίων» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Οι χιλιάδες φοιτητές, πανεπιστημιακοί, εργαζόμενοι στα πανεπιστήμια, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί που σήμερα διαδηλώνουν ενάντια στα σχέδια ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων έχουν δίκιο, γιατί ζητούν πτυχία με αξία και όχι πτυχία που πωλούνται κι αγοράζονται. Το μήνυμα προς την κυβέρνηση είναι σαφές: Να μην φέρει καν στη Βουλή αυτό το άδικο νομοσχέδιο που εξαρτά την πρόσβαση στα πανεπιστήμια από το πορτοφόλι κάθε οικογένειας και υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τα πτυχία των δημόσιων πανεπιστημίων» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τα σημερινά συλλαλητήρια ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

propoli

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Loading