Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αρχίσουν από αύριο το απόγευμα

Στην Ελλάδα θα είναι το διήμερο 28-29/10 η Καγκελάριος της Γερμανίας κ. Άνγκελα Μέρκελ η οποία θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Λόγω της επίσκεψής της στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το μεσημέρι κι έπειτα την Πέμπτη 28/10 μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας σε οδικούς άξονες της χώρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ είχε δηλώσει:

«Πεποίθησή μας είναι -και με βάση αυτήν ενεργούσε πάντα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση- ότι οι σχέσεις γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι σημαντικές και προς το συμφέρον όχι μόνο αυτών των δύο χωρών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης», τόνισε ο κ. Ζάιμπερτ και πρόσθεσε: «Για αυτό χαιρετίζουμε και στηρίζουμε το γεγονός ότι Ελλάδα και Τουρκία έχουν επανεκκινήσει τις συνομιλίες, ότι διεξάγουν διμερείς διερευνητικές συνομιλίες, προκειμένου να βρουν λύσεις στα δύσκολα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ τους. Διότι είναι σαφές ότι λύσεις μπορούν να βρεθούν μόνο με συνομιλίες, διάλογο και σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού».

Πρόσθεσε πως «αυτό η καγκελάριος το κατέστησε σαφές και κατά τις συνομιλίες της πρόσφατα στην Τουρκία».

Δείτε επίσης: Ιμάμογλου: «Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr