“Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξή τους στον αγώνα κατά των πυρκαγιών” δήλωσε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αποστολή 142 πυροσβεστών από τη Ρουμανία με 28 οχήματα, οι οποίοι θα υποστηρίξουν τους Έλληνες πυροσβέστες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Following our request, Romania is sending a firefighting team to assist our crews on the ground. We are very grateful for their continued support in the fight against wildfires.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 20, 2021
“Μετά από αίτημά μας, η Ρουμανία στέλνει μια ομάδα πυρόσβεσης για να βοηθήσει τα πληρώματά μας στο έδαφος. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξή τους στον αγώνα κατά των πυρκαγιών” ανέφερε ο πρωθυπουργός.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέοι κωδικοί πληρωμής εργοδοτικών εισφορών και ΚΕΑΟ από 7 Απριλίου
- Διατίθενται επιπλέον 1.000 επιδοτούμενες θέσεις από τη ΔΥΠΑ για ανέργους 55+ ετών
- Στρατηγικές πρωτοβουλίες για την επανάσταση στη δικαιοσύνη στη Θεσσαλονίκη
- Πρόσκληση του Τσέφεριν στον Μαρινάκη για το συνέδριο της UEFA
- Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Τζον Κρασίνσκι συνεργάζονται σε μια νέα περιπέτεια του Γκάι Ρίτσι