Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: «Η κοινωνία απεχθάνεται την αντιπαράθεση, τη στιγμή μιας φυσικής καταστροφής»

Κυβερνητικές πηγές απαντούν στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία σχολίαζε τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στις σημερινές πυρκαγιές

Ο κ. Τσίπρας είχε επιτεθεί στον κ. Μητσοτάκη κατηγορώντας τον πως προκαλεί το κοινό αίσθημα με φωτογραφίες στη παραλία την ώρα που η χώρα καίγεται. Κυβερνητικές πηγές απαντούν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κοινωνία απεχθάνεται την κομματική αντιπαράθεση, τη στιγμή που συμβαίνει μια φυσική καταστροφή. Και δεν είχαμε κανένα σκοπό να απαντήσουμε στον κ. Τσίπρα αν δεν προκαλούσε με αυτό τον απολύτως ευτελή τρόπο» αναφέρουν.

«Επειδή μας προκαλεί λοιπόν να θυμηθούμε το Μάτι, του θυμίζουμε ότι δεν εγκαλείται μόνο για την απαράδεκτη διαχείριση με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψης και την ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών και το θέατρο που έπαιζε μαζί και το ίδιο βράδυ και τις επόμενες μέρες μαζί με τους υπουργούς του, για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους» πρόσθεσαν.

Οι ίδιες πηγές επίσης υπογράμμισαν ότι «μιλώντας δε για φωτογραφία του πρωθυπουργού σε δημόσια παραλία με πολίτες, αυθόρμητα το μυαλό όλων πηγαίνει στις διακοπές του ύστερα από την τραγωδία, σε ιδιωτική θαλαμηγό» και τόνισαν «αν έχει λοιπόν να πει κάτι για να ασκήσει κριτική στον τρόπο διαχείρισης, ας το κάνει. Ας σταματήσει όμως τη φθηνή αντιπαράθεση, εκμεταλλευόμενος τις καταστροφές που προκάλεσε μια πυρκαγιά».

Τέλος, σημειώνουν ότι «για τον ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην καταστροφή, οι πραγματικοί αριθμοί έχουν μικρή σημασία. Έτσι λοιπόν τα 5.000 στρέμματα που κάηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το μισό της Αχαϊας των 3.272.000 στρεμμάτων».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Τουλάχιστον απογοητευτικό το θέαμα του πρωθυπουργού στις παραλίες»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ