Λ. Κανέλλη για ανεμβολίαστους – «Παίζετε με τις ζωές των άλλων όπως με τη δική σας»

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε για τις αντισυστημικές τάσεις της Βόρειας Ελλάδας

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών στη Β. Ελλάδα και στους ανεμβολίαστους που όπως τόνισε: «παίζουν με τις ζωές τις δικές τους και των άλλων».

Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Εσείς στη Βόρεια Ελλάδα είστε ΄αθάνατοι΄, δεν κάνετε εμβόλια, δεν σας ενδιαφέρει. Έχετε αποφασίσει ότι θα παίζετε με τις ζωής των άλλων, με τον ίδιο τρόπο που παίζετε με τη δική σας».

Ερωτηθείσα για το εάν υπάρχει ερμηνεία γι΄ αυτό, εξήγησε ότι είναι ευθέως ανάλογη με ποσοστά που έχουν πάρει τα άλλα κόμματα στη Βόρεια Ελλάδα. «Ήσαστε πιο κοντά στα κέντρα των μοιραίων αποφάσεων και έχετε και μια τάση στη Β. Ελλάδα που ουσιαστικά ζητήματα, όπως είναι η οικονομία, η γειτνίαση με τα Σκόπια και με μια συμφωνία που εκκρεμεί ως προς υπογραφή και έχει γίνει με τους πιο σκόπιμους για το ΝΑΤΟ και τα συμφέροντά του για τα δυτικά Βαλκάνια τρόπους, είναι πάρα πολύ εύκολο πεδίο και εύκολο να παρασυρθεί κάποιος όταν αντιστέκεται και θέλει να είναι αντισυστημικός απέναντι σε όλα αυτά, να παρασύρεται και να βάζει και το εμβόλιο μέσα», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείσα να σχολιάσει γιατί στον κόσμο δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη απήχηση το ΚΚΕ και έχουν τα σχήματα αυτά τόνισε: «Γιατί στη Βόρεια Ελλάδα η Χρυσή Αυγή είχε τα διπλάσια ποσοστά».

Δείτε επίσης: Βασιλακόπουλος: Tρίτη δόση για όσους έχουν μεγάλο διάστημα που έκαναν την δεύτερη (vid)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr