Λάκης Λαζόπουλος: Ο Τσακαλώτος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ με την Ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή

«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του;», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για ν δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω εξυπνάδα να το πω για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου. Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικης κανναβης κυρία μου, ινδικής προέλευσεως», είπε στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος, ασκώντας με το δικό του τρόπο κριτική στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

propoli

Από τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου δεν ξέφυγε και το ινδικό απόφθεγμα που χρησιμοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην επιστολή αποχώρησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω, εξυπνάδα να το πω».

«Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος συνόδευσε την κριτική του προς τον κ. Τσακαλώτο με το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Δείτε επίσης: Τάιλερ Μακμπέθ: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν τόσες εκλογές – Πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει»

Loading