Λατινοπούλου: «Έχει γεμίσει το inbox μου με κατάρες και καρκίνους»

Σφοδρές αντιδράσεις μετά τα όσα υποστήριξε για την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά.

Μετά τις αναρτήσεις της σχετικά με τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη και τη στήριξή της προς τον αστυνομικό που πυροβόλησε, η αντιπρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου σε νέο της βίντεο αναφέρει πως έχει δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα που στρέφονται εναντίον της.

«Οι εγκληματίες αν δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Ορθά έπραξε».

Οι αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Η δουλειά της αστυνομίας είναι να μας προστατεύει. Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε λουλούδια, αλλά όπλα. Τους κλέφτες τους καταδιώκουν και τους ακινητοποιούν. Αν οι εγκληματίες δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Μην τυχόν και αγγίξετε τον αστυνομικό. Ορθά έπραξε», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σε επόμενη ανάρτησή της έγραψε:

«Τσιγγάνοι με καραμπίνες στη Θεσσαλονίκη πυροβολούν εναντίον αστυνομικών και καταστρέφουν περιουσίες πολιτών. Θα συλληφθεί κανείς από αυτούς; Θα πληρώσουν τις ζημιές που προκαλούν; Θα κοπούν από τους συλληφθέντες τα επιδόματα που λαμβάνουν; Δυστυχώς η κυβέρνηση τους φοβάται».

Τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα social media προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με Ρομά να εξαπολύουν απειλές εναντίον της. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ένας Ρομά αφού πρώτα την υβρίζει, στην συνέχεια απειλεί, λέγοντας: «θα πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να πέσει μπάτσος κάτω νεκρός».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Πυροβολισμός: Παράσταση πολιτικής αγωγής καταθέτουν οι γονείς του 16χρονου Ρομά (vid)