(ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠτΔ/ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Λιβύη – Κ. Σακελλαροπούλου: «Βαθύτατη θλίψη για τον χαμό πέντε ανθρώπων»

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των πέντε ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην αφρικανική χώρα, έστειλε μέσω δήλωσής η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρει πως τα τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι δύο πολίτες που σκοτώθηκαν, έχασαν τη ζωή τους ενώ επιχειρούσαν να προσφέρουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον δοκιμαζόμενο λιβυκό λαό.

Επίσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς τις οικογένειες των νεκρών και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

«Είναι βαθύτατη η θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών σε δυστύχημα, ενώ βρίσκονταν στη Λιβύη, μετέχοντας στην αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας. Η τραγικότητα ενός τέτοιου συμβάντος εν ώρα εκπλήρωσης του ανθρωπιστικού τους καθήκοντος, η απώλεια της ζωής τους ενόσω επιχειρούσαν να προσφέρουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον δοκιμαζόμενο λιβυκό λαό, μας συγκλονίζει όλους. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου προς τις οικογένειές τους και εύχομαι οι τραυματίες σύντομα να αναρρώσουν».

Δείτε επίσης: Χρύσα Αράπογλου: Η «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» στην περιοχή του Βότση

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com