Λοβέρδος: Προσπαθεί να κλείσει τη δημόσια κόντρα με Ανδρουλάκη – «Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ»

«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα περί διαγραφής του

Ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», είπε: «Ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής, ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής, η απάντηση από το κόμμα μου, που ήταν αρκετά επιθετική, ήταν επίσης σαφής».

propoli

«Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα», είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας για τις διαφορετικές απόψεις στο κόμμα διαχρονικά.

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός θύμισε ότι και παλιότερα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγαλύτερο κόμμα, υπήρχαν εσωτερικές διαφωνίες, αλλά στη συνέχεια το κόμμα προχωρούσε ενωμένο.

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ από χρόνια τώρα, δεκαετίες, όταν ήμασταν και πολύ μεγάλο κόμμα και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό, αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε, είχαμε ένα πλεονέκτημα. Είχαμε τις διαφορετικές μας απόψεις, τελικά όμως όταν είχαμε κοινούς στόχους, όπως είναι οι εκλογές, ήμασταν όλοι μαζί. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο, αυτό σήμαινε», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι από αυτούς που διαγράφονται – Δεν μπορείς να με φας εύκολα

Loading