Μ.Χριστοδουλάκης: Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα με την πανδημία – Να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Ο κ. Χριστοδουλάκης εγκαλεί την κυβέρνηση για ημίμετρα που αποτελούν μια «τρύπα στο νερό»

Δραστικά μέτρα χωρίς το φόβο του πολιτικού κόστους, ζητάει από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης καλεί την κυβέρνηση πως τα ημίμετρα της αποτελούν μια «τρύπα στο νερό» και ζητάει μεταξύ άλλων επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και ένταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας στο σχεδιασμό του ΕΣΥ.

Ώρα αποφάσεων

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη:

  • «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει να τα έχει χαμένα, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη νέα έξαρση της πανδημίας. Τα ημίμετρα που διαρρέει αποτελούν μια τρύπα στο νερό.
  • Είναι ώρα αποφάσεων, για να μην ξαναζήσουμε τον περσινό εφιάλτη. Χωρίς δισταγμούς, χωρίς παζάρια και υπεκφυγές. Χωρίς το φόβο του πολιτικού κόστους.
  • Εμβολιασμοί από κινητά συνεργεία, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για επαγγέλματα που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ενίσχυση του ΕΣΥ με ένταξη τώρα και του ιδιωτικού τομέα στον σχεδιασμό.
  • Και σε κάθε περίπτωση, να υπάρξουν επιτέλους ουσιαστικοί έλεγχοι στην εφαρμογή των μέτρων, γιατί έως τώρα αυτοί είναι ανύπαρκτοι».

Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι στον αυτόματο πιλότο»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr