Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο γενικός πρόξενος στη Μαριούπολη Μανώλης Ανδρουλάκης συνεχίζει το δρόμο, πολύ αργά λόγω των συνθηκών, αλλά ευτυχώς είναι καλά
«Είμαστε σε επαφή μαζί του» επισημαίνουν περαιτέρω.
Υπενθυμίζεται πως η επιχείρηση απεγκλωβισμού του γενικού προξένου στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, καθώς και του επιτόπιου προσωπικού της Αποστολής του ΟΑΣΕ, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, ξεκίνησε χθες.
Όπως είχε σημειωθεί χθες, η επιχείρηση λαμβάνει χώρα σε στενό συντονισμό με τον ΟΑΣΕ και κινούνται με κατεύθυνση τα δυτικά.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανησυχία για τα Airbnb: Κρυφά κόστη και προτάσεις για αλλαγές
- Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια – Ενθαρρυντικά στοιχεία για το 2025
- Μεγάλες αλλαγές στην υποδομή ύδρευσης και αποχέτευσης της Αττικής από την ΕΥΔΑΠ με επένδυση 2,1 δισ. ευρώ
- Το λάθος που όλοι κάνουμε στα ψηφιακά μας μηνύματα
- Εντυπωσιακή εμφάνιση από Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν, θρίαμβος των Λέικερς επί των Ντένβερ Νάγκετς (123-100)