Μάντζος: «Ανέξοδη επαναστατική γυμναστική η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ανέξοδη επαναστατική γυμναστική» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Aλλαγής, Δημήτρης Μάντζος,την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποσυρθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Ο κ. Μάντζος μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» της τηλεόρασης του Σκάι ανέφερε πως «δεν θα αφήσουμε την κακοποίηση του όρου “προοδευτική διακυβέρνηση”, δεν θα αφήσουμε να κακοποιηθεί και ο όρος “Ανένδοτος Αγώνας”, μία ιστορική έννοια της πολιτικής μας διαδρομής». 

Υπογράμμισε δε πως τα πράγματα είναι καθαρά: «Η αντιπολίτευση φεύγει πάντα τελευταία από τη Βουλή, κλείνει τα φώτα αφού διασφαλίσει ότι θα μιλήσουν και θα ψηφίσουν ανεμπόδιστα οι βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή του την κίνηση δίνει στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής το δικαίωμα να είναι εκεί από την αρχή έως το τέλος των συνεδριάσεων και να ψηφίζει ως αξιωματική αντιπολίτευση», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ακόμη επισήμανε για το θέμα των υποκλοπών ότι «δεν υπάρχει εκβιασμός, δεν υπάρχει εκβιαζόμενος και δεν υπάρχει περιθώριο εκβιασμού» και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οικοδόμησε πάνω σε αυτό που είπε η εκπρόσωπος του κόμματός του. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήταν γλώσσα λανθάνουσα αυτή που χρησιμοποίησε η κ. Τσαπανίδου. 

Αν η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κάποιος κρατάει μία άλλη παράταξη και έχει στοιχεία και μπορεί να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις αύριο το πρωί, αυτό συνιστά από μόνο του εκβιασμό», τόνισε ο Δημήτρης Μάντζος.

Σχετικά με σχέσεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μάντζος  υπογράμμισε: «Εμείς έχουμε αξιακή διαφορά από πολιτικές και μοντέλα διακυβέρνησης που απέτυχαν. Στις εκλογές του 2023 θα αξιολογηθούν η συνέπεια, η ειλικρίνεια και η σταθερότητα στις απόψεις. 

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε εντελώς διαφορετική απόχρωση, πολιτικά και αξιακά, εμείς αναδείξαμε το ζήτημα των υποκλοπών. Εμείς επιμένουμε και κυνηγάμε την αλήθεια, εμείς φέραμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη προ των ευθυνών της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει στη φθηνή πολιτική γυμναστική και δεν φέρνει αποτελέσματα. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί και τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς. 

Το έκανε και το 2015-2019 και το 2019-2023. Ας αναζητήσει η Νέα Δημοκρατία, στο δικό της κόμμα, ποιοι έλεγαν άλλα στο παρελθόν και κάνουν τα χειρότερα αφότου ανέβηκαν στην εξουσία».

Δείτε επίσης: Πορτοσάλτε: «Ο Αλέξης Τσίπρας την ημέρα που η αεροπορία έχασε δυο αξιωματικούς της, πήγε θέατρο!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com