Με την πρόεδρο του Ο.Τ.Θ. Β. Πατουλίδου συναντήθηκε η υφ. Τουρισμού Έλ. Ράπτη

Η κοινή βούληση για την περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής προβολής της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίστηκε στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης η υφυπουργός Τουρισμού  Έλενα Ράπτη και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Ο.Τ.Θ,  Βούλα Πατουλίδου.

Στην πρώτη τους συνάντηση μετά την ανάληψη  των νέων καθηκόντων της κ. Ράπτη, η κ. Πατουλίδου παρουσίασε εκτενώς το  έργο και τις δράσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αγορές στόχοι και οι ψηφιακές καμπάνιες που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα ο Ο.Τ.Θ.

propoli

Η κ. Ράπτη δήλωσε ότι η  κ. Πατουλίδου «από τη θέση που κατέχει, με αυθεντικότητα και αγωνιστικότητα , εργάζεται ακούραστα και με όραμα μαζί με τους συνεργάτες της και τα στελέχη του φορέα για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας». «Ανανεώσαμε τη συνάντηση μας στο Υπουργείο Τουρισμού για να σχεδιάσουμε στρατηγικά το μέλλον της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας και να αναδείξουμε τις δυνατότητες και την ποιότητά της, οδηγώντας την στην βιωσιμότητα και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας», πρόσθεσε. 

«Είναι ευτυχής συγκυρία για όλους μας η τοποθέτηση της κ. Ράπτη στο Υπουργείο Τουρισμού. Γνωριζόμαστε χρόνια, μας συνδέει η αγάπη για τον τόπο μας και η συνάντησή μας επιβεβαιώνει την στήριξη στο έργο μας και στις πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται το επόμενο χρονικό διάστημα», τόνισε, από την πλευρά της, η κ. Πατουλίδου. 

Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης από Κεφαλονιά: Αλαζονεία της κυβέρνησης ότι για όλα φταίει η κλιματική κρίση

Loading