Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε στην κ. Σακελλαροπούλου ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό
Με την πανδημία αλλά και την οικονομία στο στόχαστρο, επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Η συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, έγινε σε ένθερμο κλίμα και ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας ενθαρρύνοντας την εθνική συνεννόηση.
Όπως δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Ανδρουλακης, συνομιλώντας με την κυρία Σακελλαρόπουλου, την ευχαρίστησε για την συνάντηση, τόνισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης όσον αφορά την πανδημια, ενώ διαμήνυσε ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.

Επανέλαβε την έκκληση του προς τους πολίτες να εμβολιαστούν, υποστηρίζοντας ότι ειναι το μόνο όπλο απέναντι στην πανδημία. Ζήτησε από την κυβέρνηση ταυτόχρονα, την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας αλλά και πιο σωστή ενημέρωση για το εμβόλιο.
Επιπλέον, την ενημέρωσε για την χθεσινή παρέμβαση του στο Συμβούλιο των PES για το εμπάργκο όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία. Όπως είπε, η Άγκυρα αποτελεί ένας παράγοντας αστάθειας στην περιοχή.

Μιλώντας για τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, ο κ. Ανδρουλακης ανέφερε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματα σε τομείς που υπάρχουν ανάγκες.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα: «Κανένας πολίτης δεν πιστεύει ότι δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός» (vids)
- ΕΚΤ: Κίνδυνοι και προκλήσεις μετά την επιβολή δασμών
- Επέκταση της Uber σε όλη την Ελλάδα: Μια νέα εποχή μεταφορών
- Ειδικά προγράμματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις γιορτές του Πάσχα
- Το θύμα του ιερέα στο Αγρίνιο σπάει τη σιωπή του λίγες εβδομάδες μετά την τελεσίδικη καταδίκη του
- Οι σκιές των δήμιων: Ποιες είναι οι αμφισβητούμενες προσωπικότητες πίσω από τις εκτελέσεις στις φυλακές των ΗΠΑ;
