Με ύβρεις «στόλισε» σκιτσογράφο ο Παύλος Πολάκης – «Ντροπή!» του απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που εξαπολύει πυρά κατά τους σκιτσογράφου της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή.

Αφορμή αποτέλεσε ένα σκίτσο, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.

propoli

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά του σκιτσογράφου, ενώ επισυνάπτει και φωτογραφία του κ. Μακρή.

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλίας Μακρής γελοιογράφος, λέει, της «σοβαρής» Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα, εκεί θα έχεις πέραση! ΥΓ1: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο «Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση ΥΓ2: Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου… (φωτο 3)»


«Ο κ. Ηλίας Μακρής, όπως και πρακτικά όλοι οι σκιτσογράφοι/γελοιογράφοι της Χώρας μου έχουν αφιερώσει πολλά σκίτσα τους. Πάντοτε χιουμοριστικά και καυστικά, όπως επιβάλλει αυτή τους η Τέχνη. Διαβάζω την αντίδραση αυτού του αγενούς (το γράφω όσο πιο ήπια και ευγενικά μπορώ) ανθρώπου και λυπούμαι πραγματικά που ο @syriza_gr παρά την συντριβή του στις Εκλογές, την αλλαγή της ηγεσίας του και την συνεχή του πτώση στις Δημοσκοπήσεις, δεν βρίσκει το θάρρος να τον απομονώσει. Πέραν της τοξικότητας και των ύβρεων και του οχετού που εκτοξεύει, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός ανθρώπου που δεν είναι διάσημος και δεν γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό του, θα μπορούσε ακόμη και να του δημιουργήσει πραγματικούς κινδύνους. Μα τί πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή!», τόνισε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου


«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή», συμπληρώνει στη δήλωσή του.

Δείτε επίσης: Οι Γάλλοι πίνουν πλέον λιγότερο αλκόολ ενώ η κατανάλωση «οινοπνεύματος» αυξήθηκε για τις Γαλλίδες

Loading