ΜέΡΑ25 για έξωση στην Κολοβού: Πάνοπλοι αστυνομικοί καλούνται να παίξουν τον ρόλο των ιδιωτικών σεκιούριτι των αρπακτικών

Η έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, πυροδότησε την έντονη αντίδραση του ΜέΡΑ25 που κάνει λόγο για «απαράδεκτες εισβολές της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των πολιτών για εξώσεις υπέρ των αρπακτικών – Ιωάννα Κολοβού δεν είσαι μόνη!»

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για την έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού μετά τον πλειστηριασμό για χρέος της τάξης των 15.000 ευρώ αναφέρει:

«Το σπάσιμο της πόρτας σου ξημερώματα. Η εισβολή πάνοπλων αστυνομικών στο σπίτι σου. Το να σε πετάνε με τη βία έξω απ’ το σπίτι σου μην αφήνοντάς σε να πάρεις ούτε τα προσωπικά σου αντικείμενα, με την αστυνομία σε ρόλο ιδιωτικού σεκιούριτι των κερδοσκοπικών funds.

Σκηνές από τις σκοτεινότερες δυστοπίες που χτίσανε τα αυταρχικότερα των καθεστώτων, θα είναι το παρόν και το μέλλον για μεγάλο μέρος της κοινωνίας που καταδικάζεται στον καφκικό εφιάλτη να έχει κεφαλαιοποιήσει με το υστέρημά της τις καταχρεωμένες Τράπεζες, για να τους παίρνουν αυτές μετά το σπίτι πουλώντας τα χρέη τους σε κόκκινα funds. Σήμερα συνέβη στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού. Στο πλευρό της Ιωάννας βρέθηκε πλήθος κόσμου, μέλη του ΜέΡΑ25 και ο Βουλευτής του κόμματος Κρίτων Αρσένης. Δεν μπορεί, όμως, η μοίρα των ανθρώπων να επαφίεται στην ετοιμότητα των αλληλέγγυων.

Το ΜέΡΑ25 από το 2019 θέτει μετ’ επιτάσεως το ζήτημα των κόκκινων δανείων προτείνοντας την δημιουργία δημόσιας εταιρείας διαχείρισης με έναν μηχανισμό που θα προστατεύει αποτελεσματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου και καταγγέλλοντας τις πολιτικές των μνημονιακών Κυβερνήσεων, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ που θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το ιδιώνυμο έναντι όσων αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών, όσο και της ΝΔ που θέσπισε τον «Ηρακλή» με 23 δις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική, την οποία υπηρετεί σήμερα με τον πιο βάρβαρο τρόπο η Μητσοτάκης Α.Ε. για χάρη της ντόπιας και ξένης παρασιτικής ολιγαρχίας, μια πολιτική που υπαγορεύτηκε από την τρόικα, αλλά σήμερα που υποτίθεται πως βγήκαμε από τα μνημόνια και την ενισχυμένη εποπτεία -όπως διατείνεται το μνημονιακό τόξο- δεν αναιρείται, με πάνοπλους αστυνομικούς να καλούνται να παίξουν τον ρόλο των ιδιωτικών σεκιούριτι των αρπακτικών, πρέπει να δημιουργήσουμε το κοινωνικό εκείνο τείχος που θα την αποτρέψει».

Δείτε επίσης: Γεροβασίλη για την έξωση στην Κολοβού: «Τα ‘κοράκια’ έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας την εποχή των Πάτσηδων»